fredag 29. oktober 2010

Fredagskos


Ute er det grått og trist, det regner og blåser kraftig....

Da smaker det ekstra godt med litt kakekos;)

 


post signature

torsdag 28. oktober 2010

NM i Blomsterdekorering

Den 15-17 oktober var det Molde sin tur til å arrangere NM i Blomsterdekorering  2010. 
For å kvalifisere seg til NM må man vinne distriksmesterskap, så i NM møtes kremen av kremen!!
Jeg har lyst til å vise dere noen bilder av ei utrolig flink jente som er lærling der jeg er ansatt. Iris kom på 9 plass totalt og var så utrolig heldig å vinne publikumsprisen for sitt fantastiske flotte tre (en fantastisk prestasjon av en lærling!). Temaet for oppgaven var Nasjonalromantikk. Oppgaven var planlagt på forhånd. Den andre oppgaven (se link nedenunder) var overraskelse.Dere ser resten av arbeidene og alle deltakerne fra konkurransen her!!!!
Og resultatlista her!

Ha en fin dag;)

post signature


onsdag 20. oktober 2010

Kjøkken


Den store drømmen er at kjøkkenet vårt en dag skal flyttes til uthuset og at hovedhus og uthus skal kobles sammen.... Mens vi venter på at drømmer skal gå i oppfyllelse, har jeg endelig tatt fatt i malepenselen og gått i gang med å male veggene på kjøkkenet....

PS! Har noen en ide om hva jeg kan gjøre med kjøkkenlampen? Får ikke bestemt meg for om den er stygg eller kul!... Den er laget av skjell, så det er et flott materiale - hadde den bare vært lys i fargen kanksje .....


Åååå, det blir så lyst og deilig!!!!

To be continued....

lørdag 16. oktober 2010

Høst i hagen Og sånn så hagen ut i fjor høst!... Og i våres... Bilde nr 2 er tatt på omtrent samme plassen!
post signature

tirsdag 12. oktober 2010

Enkel VestEndelig!!!! Jeg har strikka mitt første "skikkelige" klesplagg!!!!! (Bortsett fra 1! sokk  - ikke ett sokkepar, og noen luer og skjerf)!  Å få barn er fantastisk, ikke bare alle gleder og bekymringer de gir deg, men min hekle/skrikke hobby har blomstret opp - det er jo mye kjekkere å strikke str 2 år enn str XL... hehe;)
Nå må bare storesøster komme hjem fra barnehagen, så hu får prøvd den! Mor er spent;)

Oppskrift og garn er fra Pickles Garnet er organisk bomull og merinoull. Fantastisk mykt og deilig!!!!!

Ha en flott dag videre i det flotte høstværet!!!!
tirsdag 5. oktober 2010

Et lite livstegn!

Ja, nå var det lenge siden.... og sånn som ukene flyr!
Tenk at lillesøster blir 5 uker i morgen!!!!! 1. september kl 23.55 kom vår lille skjønne prinsesse til verden! Hu var 51 cm lang og veide 3706gr. Og hun er så snill og grei! Sover masse, også på dagen og det har vært godt sånn at jeg også har hatt tid til storesøster de dagene hun ikke har vært i barnehagen! Nå begynner hverdagen å bli normal igjen (far har hatt 2 ukers permisjon og mamma har også vært her 1 uke), og nå står prosjektene i kø! Jeg gleder meg til å ta fatt på litt maling og rydding. - Prosjekter jeg har hatt planer om lenge, men som har blitt utsatt pga et svangerskap hvor jeg har hatt hemolytisk anemi, dvs lav blodprosent som vil si at energien har vært på et minimum og den lille energien jeg har hatt har blitt prioritert på familien! Nå viser heldigvis prøvene at anemien er borte! Fantastisk deilig!!!!!

Måtte jo ha et avtrykk av de små beina (ser jo ikke så små ut på bilde da men...) Avtrykket gjorde jeg sist uke, så hun var 4 uker gammel! Prøvde med henna også, men det var ikke så lett: det blei ett nevetrykk av den ene hånda.... Mamma har kopimaskin, så når jeg skal hjem skal lillesøster "på kopimaskinen". Jeg har gjort det med storesøster også - kjempegøy å ha!

Ha en FIN dag videre!

Håper ikke vi regner bort!!!!