søndag 20. februar 2011

Prosjekt Stue...

Nå har jeg tilbrakt min siste helg i denne mørke stua!
(Huff, kjenner jeg er flau over å vise det frem... men men)


Vi gleder oss MASSE MASSE MASSE til å få hvitt tak og lyse vegger, spotter i tak og en innredning som er OSS!
Det er snart 2 år siden vi flyttet hit... fra starten av var planen å pusse opp sist sommer, men så var plutselig lillesøster på vei... Men nå, NÅ skal det skje;) ENDELIG!!!!
Vi flyttet fra en liten hytte (se her) på 40 kvadratmeter i grunnflate, og inn i dette "store" huset, så så mye ting har vi ikke hatt. Nå har vi levd med "litt gammel og noe fått" siden vi flyttet hit.


Planleggingen er i full gang! Dette store vinduet skal skiftes ut, med et ennå større vindu og det lille skal vekk. Rivingen er allerede i gang!.... I tillegg skal det spotter og gips i tak, mellom bjelkene (som fortsatt skal syns), den liggende panelen på vegg skal vekk og skiftes ut med  stående glattkant-panel som skal males.Åsså har vi prøvd litt fargeprøver på veggene (vi har prøvd 2 plasser)!... Vi har ingen plan for å male hele stua mørkebrun altså!...  men kanksje en fondvegg eller noe interiør? Fine farger hvertfall! Skiferveggen har vi i første omgang ikke tenkt å gjøre noe med. Det er en fin vegg, men ikke helt oss. Men vi prøver å beholde den i førstomgang!

Så da er det bare å sette i gang å pakke og rydde vekk!...

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar!